< Tillbaka till artiklar

2021 Summering – God Jul & Gott Nytt År

Efter ett till år med brinnande pandemi med hemmakontor och remotemöten ser vi ändå att våra kunder och samarbetspartners försöker hålla ”business as usual”. Detsamma gäller på Picler, där vi haft möjligheten att växla upp tempot eftersom fastighetsbranschen har ett större behov än någonsin av att sprida sin information digitalt.

Fastighetsbolagen har verkligen sett nyttan med digitala infodisplayer under pandemin då behovet av informationsspridning är viktigare än någonsin och den fysiska närvaron är svårare pga. restriktionerna som gäller. Under 2021 förstärkte vi Picler-teamet, främst på support- och deliverysidan för att kunna möta kundernas krav på den helhetsleverantör Picler är.

Vi blickar tillbaka på ett år med många nya kunder som börjar sprida information digitalt. Och även etablerat ett ännu tightare samarbete med våra befintliga kunder. Vi förstärkte även vårt produktsortiment med en ny integrationshub PicFlow som är uppe och är live hos många av våra befintliga kunder, ambitionen och strävan har alltid varit att möta behovet hos våra kunder och verkställa det, vilket PicFlow är ett resultat av.

Vi tackar alla kunder och samarbetspartner för ett lyckat och fint 2021 och ser fram emot ett 2022 med nya digitala trapphus.

God jul & gott nytt år önskar Picler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *