Affärsområde

Bostadsrättsföreningar

Som bostadsrättsförening är det viktigt att alla i föreningen är delaktiga och känner ett engagemang i det som ni tillsammans ska ta hand om. Med Piclers digitala infodisplayer till bostadsrättsföreningar skapar ni en naturlig knytpunkt för informationsspridning som involverar alla på ett slagkraftig effektivt sätt. Använd digitala infodisplayer som den förlängda armen i er informationsspridning.

Digital kommunikation för alla bostäder

Styr hela bostadsbeståndet med ett knapptryck 

Som bostadsbolag är det viktigt att alla hyresgäster är informerade och känner sig delaktiga i sin omgivning. När hyresgästerna känner sig inkluderade mår fastigheten som bäst. Bra relation till hyresgästerna skapar välfungerande fastigheter. Men att nå ut med rätt information vid rätt tillfälle sväljer mycket resurser. Allt det slipper du med Picler. Med våra kommunikationslösningar når du hela fastighetsbeståndet med ett knapptryck, när du vill och var du vill. 

Kommunicera
på ditt sätt  

Implementera din egen interaktionsdesign för att skapa igenkänning för de som bor och besöker fastigheten. Visa med färg, font och media vem som är avsändaren av budskapet. Picler erbjuder även mallar för er digitala infodisplay med färdiga layouter och lösningar som får betraktaren att reagera och involveras i den 
digitala infodisplayen.

PicFlow
jobbar åt dig.

PicFlow är mer än en integrationsmjukvara. Med PicFlow slipper du hantera extern information manuellt. Istället inhämtar, hanterar och sprider PicFlow informationen åt dig. Smart, enkelt och effektivt.