Affärsområde

Digital Trapphustavla

Med Piclers digitala infodisplayer ser du till att hyresgästerna får rätt information vid rätt tidpunkt. Ni som styr era digitala trapphustavlor skapar enkelt er layout och väljer vad som ska kommuniceras ut till hyresgästerna. Att få rätt information och bli involverad av hyresvärden skapar trygghet 
och delaktighet. 

Våningsregister talar om var företag eller personer bor och dessa gör det mycket lättare för besökare såväl som leveranser att hitta rätt. Men den namntavla som trapphus tidigare hade som standard har blivit förlegad. Detta eftersom det går att göra så mycket mer när en digital skärmlösning installeras.

Digital kommunikation för alla bostäder 

Styr hela bostadsbeståndet med ett knapptryck 

Inga fler lappar i entrén!

Lappar med meddelanden, svar på tal eller bara roliga anekdoter har sin plats. Men den platsen är inte längre i trapphuset! Det blir lätt stökigt när lappar tejpas upp för att sedan tejpas över av nya lappar. Vinden som strömmar in genom en öppen port kan ju leda till att en viktig lapp snabbt försvinner.

Med en digital anslagstavla i trapphus så blir vi av med detta stök. Om någon vill lägga in ett meddelande på skärmen så får de kontakta den som sköter skärmens innehåll. Meddelanden och information kan presenteras på ett sätt som är enkelt att ta till sig.

Kommunicera
på ditt sätt  

Både bostadshus och företagsfastigheter har en hel del huvudbry med att uppdatera våningsregister för trapphus när flyttar sker. I vissa hus så kan det ju vara stor omsättning och företag och boende flyttar in och ut med jämna mellanrum.

Då är det verkligen smart att ha en namntavla för trapphus som är enkel att uppdatera med mjukvara. Namn ändras på ett ögonblick och det är också enkelt att rätta till om något felstavas eller på annat sätt inte stämmer.

PicFlow
jobbar åt dig

I vår mjukvara Picflow jobbar ni enkelt med de materialet ni vill publicera på displayen. Bilder, filmer, texter och andra flöden kan enkelt publiceras i realtid och schemaläggas, allt för att spridningen av information ska vara så smidig som möjligt.

Picflow är också en integrationsmjukvara där ni enkelt väljer vilken källa en yta automatiskt ska hämta information ifrån, exempelvis från fastighetssystem, trafikavgångar, energivisualisering, bokningssystem, boendeappar m.m.