Produkt

Digital infodisplay Elegant

Picler Elegant är infodisplayen som ersätter den analoga informationsspridningen. Med ett slimmat kabinett som omsluter displayen är vår produkt Elegant, infodisplayen som passar in i alla miljöer. Skapa ert nätverk av digitala infodisplayer och informera i fastighetsbeståndet digitalt.

Installation
av experter

När du uppdaterar ditt informationssystem med Picler ingår installation av våra experter. Vi ser till att displayerna installeras på rätt plats och på rätt sätt. Så fort displayerna är uppe är du redo att märka skillnaden och kommunicera effektivt.

Bryt isoleringen med effektiv kommunikation

Informera effektivt till mottagaren

Med Picler Elegant är det enkelt att nå ut med ditt budskap digitalt. Använd produkten som den förlängda armen i er informationsspridning och låt produkten Elegant bli en del av er grafiska profil. Uppdatera budskap i realtid blandat med information som får mottagaren att integreras med infodisplayen.

Full kontroll i handen  

Så fort displayerna är installerade hanterar du enkelt systemet med Piclers mjukvara, alltid tillgänglig med ett knapptryck. Justera, schemalägg, automatisera kommunikationen och mycket mer. 

Digitala Infodisplayer
till Fastigheter