Näst intill all kommunikation i dagens samhälle sker digitalt och vikten av att korrekt information når rätt mottagaren i rätt tid är stor. All form av informationsspridning, som uppsättning av papperslappar, vilka snabbt kan bli irrelevanta eller försvinna, är förlegat. Idag ska all kommunikation styras från ett och samma ställe där förändringar kan ske snabbt, smart, enkelt och effektivt – via digitala informationsskärmar.

Vi på Picler har valt att nischa oss och våra produkter mot fastighetsbranschen, vilket har gjort oss till experter inom branschen och därmed kunnat skräddarsytt våra produkter därefter. I bostadshus med många boenden är det viktigt att information når ut i rätt tid och det är här våra digitala informationsskärmar kommer in. Viktiga nyheter som vattenavstängningar, gårdsstädning eller andra förändringar i husen, all information kan enkelt och smidigt ändras från ett och samma ställe, var du än befinner dig. Det digitala trapphuset är en modern och viktig kommunikationskanal som blivit den nya standarden för kommunikation mellan boende och fastighetsägare.

Vi kallar oss för helhetsleverantör då vi tillhandahåller en helhetslösning i form av rätt hårdvara baserat på var produkterna ska placeras, samt att vi rollbestämmer styrningen utifrån kundens arbetssätt. Tillsammans under en workshop kartlägger vi hur ni som kund ska få maximal nytta av produkterna, som vi på Picler sedan installerar, supporterar och övervakar, så att skärmarna alltid hålls aktiva. Mjukvaran är molnbaserad och åtkomlig från alla plattformar, var man än befinner sig. Tillsammans formar vi innehållet med hänsyn till den grafiska profilen i fastigheten eller för företaget. Det här är lösningen man väljer om man vill vara effektiv, modern och samtidigt sänka sina förvaltningskostnader.

Vår främsta styrka på Picler är vårt ständiga arbete i framkant. Vi lämnar aldrig något för givet, utan sätter varje kund i fokus – med ett snabbt och flexibelt arbete utifrån kundens behov och vilja.