< Tillbaka till artiklar

Fastighetsägare skapar intäkter med digitala infodisplayer

Visst har ni tänkt tanken att era infodisplayer går att använda till så mycket mer än just aktuell information för hyresgästerna? Det har vi med tänkt. Vi arbetar för en ständig utveckling av skärmarna och dess innehåll, och ni som kunder bidrar med idéer varje dag.
Många av våra kunder delar upp layouten i olika bestämda ytor som används för information till de boende samt några fasta ytor för fastighetsbolagets kontaktuppgifter och info. Nu är det dags att spara ännu en yta – en annons yta!

Från och med nu kan du som fastighetsägare skapa intäkter via era digitala infodisplayer. Låt era leverantörer, kunder, samarbetspartner eller annonsörer synas i just era displayer. Ni tar betalt för den tiden som annonsen syns. Win-win, för både er och annonsören i fråga.

Dessutom en fin förmån för de boende i fastigheten. Som exemplet ovan, varför inte använda sig av en annonsör som passar alla i fastigheten. För att få bort stämpeln av att displayen blir en ”reklampelare” så har våra kunder som jobbar på detta sätt idag valt att kalla det för ”förmånsrutan”. De har alltså en yta i displayen där hyresgästerna får förmåner, exempelvis rabatt vid köp av mat. ”En god rabatt för att just du bor i en fastighet från oss”.

Att arbeta med annonser/förmåner ger en modern och uppdaterad känsla till displayen. Det väcker nyfikenhet från de boende, vilket gör att displayen blir en högaktuell kanal, både för information och för nya förmåner. Ju fler displayer ni har, desto mer annonsörer är aktuella. Picler finns självklart till hjälp om ni vill prata upplägg kring detta.
Kom ihåg att du enkelt lägger flera bilder efter varandra på en och samma yta. Genom att välja antal sekunder varje bild ska visas skapas ett flöde bland olika annonsörerna. Ett perfekt sätt att utnyttja förmånsrutan än mer!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *