< Tillbaka till artiklar

Första halvåret 2020

Stora delar av 2020 har passerat. Det har varit ett speciellt år, med många förändringar och händelser runt om i världen. Trots allt har Picler haft ett bra 2020 hittills.

Allt fler displayer lyser i trapphus runt om i hela Sverige. Totalt sett har vi gjort en bra vår, med ökning av både antal sålda displayer samt nya fastighetsbolagskunder. Vi har tillsammans med Balder och Akelius tagit steget utanför Sveriges gränser genom att expandera i både Danmark, Tyskland och USA. Det känns otroligt spännande, roligt och motiverande. Oerhört spännande att se våra displayer lysa upp trapphus även utanför Sverige

Vi har även knutit avtal med några av landets stora fastighetsbolag, såsom AFA-fastigheter, Einar Mattsson och Bostadsbolaget! Vi har även vunnit en upphandling med Ulricehamns kommun, där vi har varit med och utvecklat deras fina friluftsområde Lassalyckan. Här har vi på Picler satt upp flertal digitala displayskärmar runt om i deras stora grönområde för att underlätta informationsdelning.

Inte nog med allt detta har vi dessutom anställt vår eminenta säljare Mårten Jonsson, som tog examen från Sälj och Marknadshögskolan i slutet av maj. Vi har även anställt Lovisa Bengtzén som arbetar med content och marknadsföring. Det är kul att se att vi växer även på den fronten, vilket såklart bidrar till en ytterligare ökning rent marknad och säljmässigt.
Vi blickar nu framåt mot en spännande höst och vintersäsong. Utvilade och redo efter ledighet är vi nu mer taggade än någonsin att ta sig an kommande projekt. Med målsättning om att växa, bland företag och att lysa i fler trapphus.

Lär känna Mårten och Lovisa:

Mårten Jonsson, 24 år.

Favoritplats? Sommar eller vinterstugan, de delar förstaplatsen på listan!

Favorit-AW? Den med flest aktiviteter!

En ledig dag? Denna tiden helst vid havet!

Förebild?Bamse.

Favoritmat? Skaldjur å Champange.

FIFA eller pingis? Fifa.

Lovisa Bengtzén, 28 år.

Favoritplats? Brännö

Favorit-AW? De spontana.

En ledig dag? Hänga på Brännö, en bok och gött käk

Förebild? Grynet.

Favoritmat?

FIFA eller pingis?Pingis, 100%.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *