< Tillbaka till artiklar

Full trygghet med ny övervakningsfunktion

Med digitala infodisplayer i trapphus och entréer kommer ni att nå ut med budskap effektivare, ge ett proffsigare intryck till besökare och hyresgäster och säkerställa att fler personer får reda på viktig information. Kort sagt – bli bättre på kommunikation.

Våra digitala infodisplayer har mängder med fördelar som förenklar vardagen för fastighetsskötare och fastighetsförvaltare, vilket gör det viktigt att informationsdisplayen hela tiden är igång och fungerar.
För att displayen ska kunna visa information behöver den enbart elförsörjning. När du däremot ska uppdatera din display med ny information eller om displayen ska hämta information automatiskt från annan källa så behöver den också nätverk. Om nätverket mot förmodan skulle krångla så blir inte displayen svart, utan den senaste sessionen sparas ner och visar hela tiden den senaste informationen i ett offlineläge.

Nu har vi förbättrat vår övervakningsfunktion vilket betyder att vi på Picler får ett mail så fort en display går ner. Detta gör att vi snabbt kan se skärmens status och på nolltid kan agera för att åtgärda felet. Detta statusmail kan även gå ut till er som kund så att ni har koll på er displaypark.

Ett exempel på detta var när en display gick offline för ett fastighetsbolag i Sundsvall och en förvaltare fick ett autogenererat mail där det framgick att en display på en adress saknade nätverk.

Förvaltaren kontaktade oss och meddelade att han undersökte problemet. 15 minuter senare framkommer det att en grävmaskin grävt av en fiberkabel i området, som i sin tur orsakade nätverksproblem. Displayen levde vidare och visade den digitala informationen för hyresgäster och besökare så att ingen information gick till spillo. Efter två timmar var fiberkabeln åtgärdad och displayen uppdaterades automatisk när nätverket var på plats och vi fick ett nytt statusmeddelande om att nätverkesfelet var åtgärdat.

Med denna övervakningsfunktion har ni kontroll på hela er displaypark och kan känna er trygga i att det fungerar som det ska.

Prata med din kontaktperson på Picler kring hur ni kan koppla denna övervakningsfunktion till er displaypark för att få ännu bättre kontroll.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *