Vi på Picler är väldigt stolta över att kunna presentera vårt senaste tillskott till teamet. Anna Heiel Holmén tillträdde i Augusti i rollen som Delivery Manager.

Anna kommer senast från mjukvarubolaget Playipp som utvecklar den mjukvara Picler erbjuder fastighetsbranschen. Med lång erfarenhet i branschen är vi övertygande om att Anna är rätt person på rätt plats, som kommer att bidra med mycket kompetens – både internt och i kommunikationen med våra kunder. Anna kommer vara ansvarig för företagets alla större utrullningar av digitala infodisplayer till fastighetsbolag.

Fyra dagar in efter en välförtjänt semester rivstartade vi det nya halvåret med en kickoff. Eftersom det var en del nya ansikten på Picler valde vi att börja kvällen med en klassisk frågelek. För att ni också ska få lära känna den här energifyllda och strukturerade Anna valde vi att sätta ihop en del av svaren på hennes frågor som ni kan ta del av nedan:

Hur har sommaren varit?

– Perfekt, tackar som frågar. Mycket tid hemma med familjen i Göteborg, båtturer i skärgården och en vecka i Spanien och cykling på ön ven.

Berätta något om dig själv som ingen annan vet om dig?

– Var med i barnjournalen som 10 – åring, fast det vet ju mamma och pappa i och för sig.

Vilken plats och vilka tar du med dig på ditt drömresmål? Motivera!

– Då tar jag med min sambo för skidåkning i Japan. Skidåkning är ett stort gemensamt intresse. Jag skulle kunna tänkta mig att kombinera skidåkning i Japan med att även ett besök i en storstad i landet och sedan chilla någon vecka på en paradisö någonstans i Asien.

Hur har dina senaste 5 år i yrkeslivet sett ut?

– Jobbat med sälj & marknad på PLAYipp, mjukvara för digital signage. Leverantör till Picler.

Vad ser du fram emot med din nya roll på Picler?

– Riktigt kul att få komma närmare kunden, dvs användaren av tjänsten men även att få vara med att forma ett grymt företag under en spådd spännande tillväxt och på resan att bli marknadsledande på digitala trapphusskärmar för fastigheter.

Varmt välkommen säger vi!