< Tillbaka till artiklar

Nya funktioner som förenklar er vardag

Ni håller väl koll på vår mjukvara och dess uppdateringar som sker regelbundet? En av de senaste uppdateringar är kring funktionen “Hyresgästlistan”, för att underlätta arbetet och förenkla vardagen för hyresgäster, fastighetsskötare, besökare och brevbärare. Nu kan ni enkelt och snyggt visa upp vilka det är som bor i huset genom att uppdatera er hyresgästlista.
Hyresgästlistan är en perfekt funktion för att visa upp hyresgäster på era skärmar. Funktionen fungerar lika bra för både lägenhetskomplex som för kontorsfastigheter.

Steg 1. Du skapar en Fastighet under fliken “funktioner”. Där skriver ni in fastighetens namn eller adress, skriv sedan in stad och stadsdel.

Steg 2. Lägg till ingångar. För att lägga till ingångar för din fastighet så klickar ni på fastigheten under fastighetsstrukturen till vänster. Klicka sedan på knappen “Lägg till ingång”. Ni får då lägga till namn på ingången samt antalet våningar.

Steg 3. Lägg till hyresgäster. För att lägga till hyresgäster i din fastighet så klickar ni på fastigheten under fastighetsstrukturen till vänster. Välj sedan på ingången ni skapat i steget ovanför och klicka på “Lägg till hyresgäster”.

Steg 4. Sista steget. Publicera hyresgästlistan till skärm. När listan känns klar och den är redo att publiceras till skärmen väljer ni först layout och yta där listan ska ligga. Välj Widget – Hyresgästlista i detta fall. Redigera de inställningar som passar just er. Publicera. Voila!

Enkelt och smidigt. Behöver du mer guidning, besök vår mjukvara här och läs mer
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *