< Tillbaka till artiklar

Picler expanderar och öppnar kontor i Stockholm

Vi har under en längre tid haft ambitionen att öppna upp Picler Stockholm. Inte minst för att stor del av vår kundkrets kräver det men också för att det är ett naturligt steg i vår fantastiska tillväxtresa.

Att vi måste ha en bas i Stockholm har länge varit ett krav, men att hitta den rätta personen har varit svårt… Tills vi för cirka ett år sedan då vi kom i kontakt med Jonas Jakobsson via ett samarbetsprojekt med Lime Technologies, där Jonas då jobbade.

Vi hade då möjligheten att tillsammans jobba mot vår kund Diös Fastigheter och såg tidigt Jonas kunskaper och expertis kring hur ett framtida fastighetsbolag ska jobba med kommunikation och informationsspridning. Vi var imponerade och tänkte ”honom måste vi ha”. Och det var där processen började med att få in Jonas i Piclerfamiljen
Jonas har jobbat många år med kundkommunikation och CRM, och tar nu steget från Lime Technologies och blir förste man på Piclers Stockholmskontor. En ny etablering rimmar med målet är att vara tillgängliga på alla sätt för våra kunder och såklart att få ökad tillväxt i bolaget.
-Många kunder och kunders fastigheter finns i Stockholm/Mälardalen och längs östkusten, så det kändes som ett naturligt steg för oss på Picler. Dessutom bor jag här, säger Jonas Jakobsson.

Jonas har jobbat på Lime i 18 år och varit med på en framgångsresa, från fåmansbolag till börsnoteringen. De erfarenheterna, samt bransch-kunskaperna, ska nu komma till nytta hos Picler.
I dagsläget har Jonas nu flyttat in på kontoret i Stockholm och är en fullbordad medlem i Team Picler. Jonas kommer inte minst att bidra med struktur, ordning och stor erfarenhet när han tar ansvaret i Stockholmsregionen.
-Vi är så taggade på detta! säger Dan Boëthius VD på Picler.

5 snabba med Jonas:


Jonas Jakobsson,
53 år. Kom in och höjde snittåldern med ca 10år (mycket yngre i mitt eget huvud dock!).

Favoritplats? Längst fram på startlinjen.

Favorit-AW? Padel?

En ledig dag? Ut i naturen eller in i snickarboden.

Förebild? Finns många, men Lina Thomsgård kanske? Entreprenör med hjärtat på rätt ställe och På-spåret-vinnare!

Favoritmat? Sallader från Tommy Myllymäkis kokbok.

FIFA eller pingis? Pingis, kass på alla spel. Mina barn skrattar åt mig…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *