< Tillbaka till artiklar

Picler lanserar PicFlow

Piclers ambition och strävan har alltid varit att erbjuda den bästa digitala infodisplayen till fastighetsbranschen. I dialog med våra kunder har vi utvecklat en funktion där informationen från fastighetssystemen automatiskt publiceras på de digitala infodisplayerna.
Under två års tid har vi utvecklat integrationsplattformen PicFlow och kan nu erbjuda en helhetslösning där våra fastighetskunder ser effektiviteten hela vägen och slipper arbete i flera olika system. PicFlow hanterar och inhämtar data från fastighetsrelaterade system direkt ut på displayen så att du som användare ska få en ännu mer effektiv digital informationsspridning i trapphus och entréer.

Gör informationstavlan mer automatiskt uppdaterad och levande genom att hämta hyresgästdata, driftinformation, energivisualisering m.m. PicFlow – välj ditt flöde!  Med hjälp av PicFlow är era digitala infotavlor alltid uppdaterade med rätt data och ni slipper tänka på att fylla i informationen på flera olika ställen.
Kontakta din kontaktperson på Picler så berättar vi mer om hur vi kan skapa en integration mot ert fastighetssystem och få en ännu mer effektiv digital infodisplay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *