< Tillbaka till artiklar

Sprid information direkt från solstolen

Äntligen, som vi har längtat. Sommaren är här, solen skiner, solstolen är framme och semesterplaneringen är i fullgång. Trots att personalen flyttar ut på stranden, fastighetsskötaren tar en välbehövlig sommarpaus, slutar ju inte informationsdelningen vara viktig för era boenden. Informationsflödet tar aldrig semester, hur mycket man egentligen önskar och vill det ibland.

Ni kanske har knåpat ihop sommarens sista utskick till alla boenden i era områden. Uppdaterat kring journummer om något akut händer. Planerat ett noggrant schema så att inget kan gå fel i kommunikationen om det sker en vattenläcka på Långgatan. Tänk om vi säger att det inte behöver vara så krångligt att nå ut till era boenden, trots semester och lata dagar i solstolen?
Genom att använda våra digital informationstavlor finns alltid informationsspridning ett klick bort. Varifrån du än befinner dig. Det enda du behöver är en teknisk pryl så som dator, mobil eller surfplatta, ett inlogg och den korrekta informationen. Vips – så uppdateras skärmarna hos era boenden och informationen har nått fram.
Om du redan nu vet om information som ska ut under sommaren? Använd då vår schemaläggningsfunktion. Med den funktionen skapar du informationsinlägget redan nu men schemalägger att det ska publiceras ett visst datum och försvinna ett annat. Du själv, du kan luta dig tillbaka i solstolen, sippa på din Piña colada och koppla av.
Har kommunikation någonsin varit lättare? You tell me. Trevlig sommar på er alla kunder!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *