< Tillbaka till artiklar

Stena Fastigheter skriver ramavtal med Picler

Picler har sedan 2015 varit helt nischade mot fastighetsbranschen med målet att skapa och utveckla den absolut bästa produkten för informationsspridning i fastigheter. 6 år senare har Picler en produkt som etablerat sig på marknaden som fastighetsförvaltarens bästa vän när det kommer till att nå ut effektivt och digitalt med budskap. 

När Picler segmenterar kunderna som använder produkten så är fastighetsbolag som har många fastigheter utspridda geografiskt med egen förvaltning helt klart de bolag som har störst vinning av produkten. Fastighetsförvaltare och fastighetsskötare loggar in i en rättighetsstyrd mjukvara där dem enkelt ser sina infodisplayer för varje fastighet och med ett knapptryck uppdaterar en eller flera displayer samtidigt.

Nu har Stena Fastigheter ingått ett ramavtal med Picler, för att jobba ännu mer effektivt med sin informationsspridning i trapphus och entréer. Stena Fastigheter använder Piclers digitala infodisplayer för att skapa en modern och effektiv informationsspridning till hyresgäster och besökare i fastigheten. 

Tillsammans med Picler har Stena Fastigheter skapat en layout som är helt företagsprofilerad för att skapa igenkänning och stärka profilen i entréerna. I infodisplayen kan besökare ta del av driftmedelanden, aktuell information, kontaktvägar, väder och trafikinformation. Allt detta för att effektivt och digitalt nå ut med information som är relevant till hyresgäster och besökare i fastigheten.

– Vi använder infodisplayer i ett urval av våra kommersiella fastigheter. De digitala skärmarna är ett bra hjälpmedel för att snabbt nå ut med information till våra hyresgäster och kunna göra detta utan att vara på plats fysiskt. Vi har ett enhetligt koncept med olika mallar där vi snabbt kan skicka ut ny information eller en trevlig hälsning, säger Sanna Ytterfors (t.v i bild ), förvaltare Stena Fastigheter Stockholm

– Stena Fastigheter är en kund vi är oerhört stolta att jobba med och jag är helt övertygad om att Stena kommer hitta stor effektivitet i våra produkter, säger Dan Boëthius (t.h i bild), VD Picler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *