Samhällets takt ökar hela tiden. Den ständiga tempoökningen skapar stress för oss invånare som gör allt för att följa med i tempot. Därför har tidsbesparing blivit viktigt. Vi fylls med information om hur du kan spara tid i köket, snabbaste rutten på Google Maps, handla online – slipp köer, beställ och hämta när du kan. Ni förstår. I takt med att digitaliseringen blir större och större, konsumerar vi människor allt mer digitalt. Detta för att det är smidigt och bidrar till att vi i längden sparar tid. Tidsbesparing. 

På Picler är vår största USP att genom att använda våra digitala skärmar sparar du tid. Ja, det kanske låter klyschigt säljande. Men det stämmer, faktiskt! 

Vi skickade ut en enkät till 62 st fastighetsskötare och förvaltare med frågan kring hur mycket tid de uppskattar att de sparar på en vecka genom att använda sig av digitala informationsdisplayer. Detta istället för att använda sig av old fashion anslagstavlor med papperslappar som informationsspridare, som lika snabbt blåser bort eller blir irrelevanta. Sammanställningsvis landade det på en snittid på 7 sparade timmar i veckan.

SJU timmar, det är mycket tid som du kan spara genom att uppdatera information via ett klick direkt ut på digitala skärmar!?

Som följdfråga undrade vi vad förvaltarna och fastighetsskötarna gör med den tiden de sparar? Rättelse. Vad de vill göra med all den tid de sparar? Här är några av svaren vi fick: Äta långlunch. Spela padel. Fokusera på mina hyresgäster. Äta glass i solen. AW:a. Spela golf. Hänga med familjen. Arbeta med mer givande arbetsuppgifter. Ta en kaffe med kollegor. Nöjd kund index. 

Piclers produkter frigör tid för fastighetsbranschen. Vad gör du med din sparade tid?