Världen över arbetar människor med kommunikation. Alla med samma frågeställningar: hur når man bäst fram till mottagaren? Hur kan man effektivisera kommunikationen på ett smart och enkelt sätt? Svaret är via våra digitala informationsskärmar.

Allt fler företag känner ett behov av att förändra sitt sätt att kommunicera, inte minst i fastighetsbranschen där kommunikationen mellan fastigheter och deras boenden är en stor och viktig del i arbetet. Förändringen kan handla om att vilja minska på förvaltningskostnaderna, minska på utsläppen genom mindre bilkörning, skriva ut färre papperslappar eller bara kunna styra all kommunikation från ett och samma ställe. Vår lösning med de digitala informationsskärmarna finns där för alla – världen över.

Picer växer tillsammans med Akelius

Från vår bas i Göteborg, med kunder utspridda över hela landet har vi på Picler tillsammans med fastighetsbolagen Balder och Akelius nu växt oss utanför Sveriges gränser. Det började i Danmark, för att sedan växa vidare utanför Norden tillsammans med Akelius.

Akelius är ett fastighetsbolag med hyreslägenheter över hela världen. 45 000 hyreslägenheter i storstäder som Berlin, New York, Paris, Köpenhamn och Stockholm. Akelius mål är att inneha fastigheter i växande storstäder, med närhet till centrumkärnan. Akelius lägger stort fokus på att skapa deras egna lägenheter genom tillbyggnad och nybyggnationer. De investerar också kraftigt i digitalisering av verksamheten där syftet är att förbättra kvaliteten, öka effektiviteten och på lång sikt avveckla externa fastighetsförvaltningstillämpningar.

Med ett flertal aktiva skärmar hos oss på Picler, är Akelius en av våra stora fastighetskunder. Vi är stolta över att få ha våra skärmar i Akelius fastigheter, och dessutom växa med dem i ett flertal länder. Just nu har vi skärmar i Sverige, Danmark och Tyskland. Vi har även nyligen fått upp vår allra första skärm i USA, Washington, vilket känns stort och kul. Vi ser fram mot ett fortsatt arbete tillsammans med Akelius och att skapa nya lösningar i fastigheter runt om i världen.